Bouw je droom

Waar droom jij van? Van een mooi kasteel om in te wonen? Of een hoge toren waarop je de hele wereld kunt bekijken? Of liever een grote boerderij met allemaal leuke dieren? Waar jij van droomt, kun je maken met Planks2Play.

 

 

Creatieve constructies

Doordat het concept van Planks2Play zo eenvoudig is, kan je er alle kanten mee op. Je leert dus ook wat werkt en wat niet werkt. Wat sterk is en wat niet. Dus helaas valt soms je bouwwerk toch om.

 

 

Educatief speelgoed

Planks2Play is niet alleen fijn speelgoed voor thuis, maar ook ideaal voor scholen, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven. Je kunt zowel alleen als samen spelen.

 

 

Goed voor je motoriek

Voor kinderen is de ontwikkeling van de grove en de fijne motoriek zeer belangrijk. Daar heb je later namelijk veel profijt en plezier van. Het bouwen met Planks2play draagt bij aan deze ontwikkeling, dus lekker bouwen maar!

 

 

Leuk! De lucht in

Wil je de allerhoogste houten toren bouwen van de wereld? Met Planks2Play gaat je dat lukken! Stapel planken op balken en maak een oersterke constructie. Die blaas je niet zomaar om!

 

 

Verbindingen maken

Je denkt zeker dat het hier gaat over bouwwerken. Nou, eigenlijk niet. Door met Plank2Play te spelen, gaan je hersenen allerlei ingewikkelde verbindingen maken. En daar word je slim van!