Autobedrijf Kleijer Ford en AutoFirst
Autobedrijf Kleijer Ford en AutoFirst

Autobedrijf Kleijer Ford en AutoFirst


voorthuizen@kleijer.nl

Ook wij dragen ons steentje bij ter voorkoming van verspreiding van het Coronavirus. Wij zijn gewoon geopend, maar nemen preventieve maatregelen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Naast het opvolgen van de richtlijnen van het RIVM bieden wij in overleg gratis haal- en brengservice aan!

Autobedrijf Kleijer is officieel AutoFirst!

Al vele jaren zijn we officieel Ford-dealer en zo het adres voor alles wat met uw auto te maken heeft. Zo’n tien jaar geleden hebben we ons dienstenpakket uitgebreid met onderhoud, reparatie en verkoop van alle merken auto’s. Hier zijn we eigenlijk nooit echt mee naar buiten getreden en hebben we ons vooral geprofileerd als Ford-dealer. Daar brengen wij vanaf 2020 verandering in! Door ons aan te sluiten bij AutoFirst kunnen we u nog beter van dienst zijn!

We blijven uw vertrouwde Ford Erkend Reparateur, daar verandert niets aan. De contracten die wij al jaren met Ford hebben, hebben we nog steeds en die staan ook niet ter discussie. Wel willen we uitbreiden om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Door ons aan te sluiten bij AutoFirst kunnen we dat!

Ford Assistance, de pechhulp van Ford, wordt al jaren door ons aangeboden. Doordat wij zijn aangesloten bij AutoFirst kunnen wij mobiliteitsgarantie aanbieden voor alle auto’s, ongeacht het merk. Ook die zekerheid kunnen wij u nu bieden!

Heeft u al eens nagedacht over een private lease auto? Private lease is helemaal van deze tijd; een nieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag. Voor een nieuwe Ford kunt u hiervoor al langer bij ons terecht, maar nu kunnen wij ook (bijna) alle automerken leveren en onderhouden met de AutoFirst Private Lease. Private lease van alle merken auto’s, gewoon bij uw eigen autobedrijf!

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op of kijk op www.autofirst-kleijer.nl of op www.ford-kleijer.nl.

Openingstijden:

Ma-Vr   7.30 – 18.00 uur

Za          8.30 – 16.00 uur

Wij pauzeren van 12.00 – 13.00 uur

 

 

Toont alle 2 resultaten

Ford Fiesta Active

18,345.00

Deze stoere Ford Fiesta Active 1.0 100pk nu uit voorraad leverbaar!

Het bouwjaar van deze auto is 2019 en de kilometerstand is nog maar 21.207km.

Kijk op een van onze website’s voor alle informatie over deze auto of neem contact met ons op via telefoon 0342 – 471769, WhatsApp 0342 – 471769 of mail voorthuizen@kleijer.nl.

Laat ons weten dat u via de website  www.steunvoorthuizen.nl  deze auto gevonden heeft en u krijgt het afleverpakket twv € 375,- gratis!

Ford Fusion

Deze practische Ford Fusion heeft een hoge instap en is helemaal compleet. Deze auto is oa uitgevoerd met airco, stuurbekrachtiging, trekhaak, ABS en electrisch bediende voorramen. Kijk voor alle informatie op onze site:

https://www.ford-kleijer.nl/Voertuigen/Stock/1196289/1246/ford-fusion-1-4-16v-trend-dist-riem-verv

https://www.autofirst-kleijer.nl/occasions/29555-ford-fusion-1-4-16v-trend-dist-riem-verv

Kijk op een van onze website’s voor alle informatie over deze auto of neem contact met ons op via telefoon 0342 – 471769, WhatsApp 0342 – 471769 of mail voorthuizen@kleijer.nl.