Blue Label
Blue Label

Blue Label


info@kledingbedrukken.com

Blue Label beschikt over ruim 10 jaar ervaring op het gebied van het leveren en bedrukken of borduren van bedrijfs-, sport- en promotiekleding. Maar ook het leveren van relatiegeschenken, promotie-artikelen en persoonlijke cadeaus. Sinds november 2014 heeft Blue Label een eigen winkelpand in het centrum van Voorthuizen.

Toont alle 2 resultaten

Cadeaukaart

Vanaf nu is de Cadeaukaart ook bij Blue Label verkrijgbaar!
Wat is de Cadeaukaart?

Dit is een lokale cadeaukaart die bij de ruim 95 aangesloten bedrijven uit de gemeente Barneveld besteed kan worden. Op zoek naar een cadeau voor iemand maar geen idee wat je zou moeten geven? Denk dan eens aan deze cadeaukaart! Dit kan natuurlijk ook door de lokale bedrijven ingezet worden om hun zakenrelaties of personeel te bedanken. De ontvanger kan hiermee zelf zijn/haar eigen cadeau kiezen, en je help de lokale economie er ook nog eens mee! kijk op de site https://cadeaukaartbarneveld.nl voor de deelnemende bedrijven.

Hoe werkt het?

De Cadeaukaart kan worden geladen met een bepaald bedrag – bijvoorbeeld € 15,-, € 25,- of € 50,-. Het minimumbedrag is € 15,-. De Cadeaukaart Barneveld wordt voorzien van een mooie cadeauverpakking.
Wethouder Didi Dorrestijn-Taal: “Ik ben ontzettend blij dat zóveel winkeliers en ondernemers zich bij de Cadeaukaart hebben aangesloten. Wat leuk! Natuurlijk hoop ik dat iedereen in Barneveld – bijvoorbeeld ter gelegenheid van Sinterklaas, een verjaardag of de decembermaand, een Cadeaukaart koopt en cadeau doet. Het is het leukste lokale cadeau om te geven en te ontvangen. En… niet onbelangrijk: we steunen hiermee onze eigen lokale economie. Juist in deze bijzondere tijd, waarin ondernemers een steuntje in de rug kunnen gebruiken, kunnen we dat op deze manier doen. Van harte aanbevolen.”
Promo!

T-shirt inclusief bedrukking tekst

25.00 20.00

Een dames of heren T-shirt met een v-hals van het merk Blue Aventura
Keuze uit de kleuren wit of zwart

Damesmodel leverbaar in de maten: S t/m XL
Herenmodel leverbaar in de maten: S t/m 2XL

Inclusief bedrukking tekst naar keuze in 1 kleur