Zorg en Comfortwinkel
Zorg en Comfortwinkel

Zorg en Comfortwinkel


info@zorgwinkelvoorthuizen.nl

24 maart 2020;

Ook na de nieuwe maatregelen van gisteren door de overheid blijft Zorg en Comfortwinkel bereikbaar voor U! Wel vragen we een ieder om zich in onze winkels zich aan de maatregelen van het RIVM te houden en genoeg afstand te bewaren van elkaar.

Daarnaast hebben wij onze bezorgmogelijkheden voor particulier uitgebreid. U kunt uw bestelling telefonisch en of per mail doorgeven waarna wij het in de wijde regio tussen Voorthuizen, Hoevelaken en Nunspeet kunnen bezorgen.

Voor de zorgprofessionals staan wij uiteraard klaar in deze hectische tijd om hen met onze zorghulpmiddelen te ondersteunen.

U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0342-476701 of info@zorgwinkelvoorthuizen.nl

Voor urgente zaken is Zorg en Comfortwinkel 24/7 bereikbaar.

zie voor meer informatie: www.zorgencomfortwinkel.nl

Toont 1 resultaat

Bbrain, ook beeldbellen

199.00

UPDATE 7/4 Ook nu beeldbellen!
Contact houden met elkaar via een tablet? Voor de senioren een digitale klok op tafel of in de vensterbank. De kleinkinderen sturen een foto of een bericht. U zet vanuit huis de afspraken in de agenda en die verschijnen op tijd op het scherm. Bovendien worden ze uitgesproken…Kortom, een toepassing die generaties verbindt maar bovendien de “oudere zelfstandige”kan ondersteunen. Bbrain, ook wel een dementieklok met extra mogelijkheden genoemd. Een Bbrain staat ter demonstratie in Voorthuizen op de balie.